2 saker jag stör mig på i dagsläget

Bloggar som skriver om MODE det stör jag mig på väldigt mycket det är inte så att jag inte gillar mode för jag älskar det. Jätte fina kläder och märken osv. Grejen är att det är uttjatat det finns flera hundratals bloggar om mode det räcker plus det finns redan en riktigt stor blogg om mode här i sverige KENZAs och Blondinbella, ni som skriver om mode ge upp.. OCH HITTA er egen grej.


Har ni sätt programet "mammor och minimodeller" det är väldigt många som tycker att det inte är okej, för att dem är små och förlorar sin barndom. Jag kan till viss del hålla med om vissa grejen men barnen vill det där och mammorna stötar dem det är ingen som tvingar barnen att raka bena, vara modell för barnen vill det själva.
Sen finns det vädligt få föräldrar som puschar sitt barn väldigt mycket men tror faktiskt att barnen som verkligen vill kommer tacka sina föräldrar och dem barnen som inte vill vara modeller kommer ha en väldigt bra erfarenhet av branchen.
Sen ska man komma ihåg att inte överdriva med vissa saker för dem är som sagt barn.
En sak som man kan märka på vissa föräldrar är att dem satsar allt på attt sitt barn ska få en framgångsrik kariär tillochmed kanske bli kända. jo varför gör dem det då?? Är det för att dem själva inte har lyckats med sitt liv? tror faktiskt att det ligger till så. Nu menar jag att det bara gäller vissa föräldrar.

första bilden HELT OKEJ och extremt söt tjej. Andra bilden HEMSKT flickan är 9år om jag minns rätt. UCH spy på föräldrarna som låter ens 9åriga flicka se ut sådär hon se ut som 30år.. EUW.

Kommentarer
Postat av: Mirjam

sv: Okej! Men grejen är att jag inte är beroende utav tobak eller något utan att jag har vanan kvar, det är väl hälsosammare att röka elciggen än vanliga tobaks cigg? :O

2012-01-24 @ 14:43:38
URL: http://mirjamderko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
mendezz
RSS 2.0